Ravintola Adalarin monipuolinen menu

Ravintola Adalar

Ravintola Adalarin monipuolinen menu

 Kattavaan valikoimaamme kuuluvat niin kebabit, pizzat kuin tuoreet salaatitkin – valitse suosikkiannoksesi listalta ja nauti! Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ruokaa ja iloista palvelua yli 10 vuoden kokemuksella. Satsaamme paitsi hyvään ruokaan myös siistiin ja tunnelmalliseen ravintolaan. Tule testaamaan runsasta lounas- ja salaattipöytäämme ja nauttimaan hyvästä palvelustamme keskeiselle paikalle Haukiputaan ytimeen.

Tarjoamme runsaan lounaspöydän jokaisena viikonpäivänä. Voit nauttia lounasherkkuja oman makusi mukaan niin paljon kuin jaksat – tule testaamaan ja ihastu!

Monipuoliselta ja herkulliselta menultamme löydät kattavan valikoiman kebabeja, hampurilaisia, pizzoja, falafeleja, ruukkuja, À la carte aterioita, vegaani annoksia, jäätelöitä ja salaatteja. Muokkaamme tarvittaessa annoksia toiveidesi mukaan! Käytämme aina kotimaisia raaka-aineita. Valmistamme kaikki ruuat kastikkeineen ainutlaatuisten reseptiemme mukaan. Meiltä saat nopeaa palvelua ja laadukasta ruokaa!

Lounasmenu voi olla sekä edullinen että laadukas! Tule nauttimaan haukiputaalaisen ravintola Adalarin runsaasta ja herkullisesta lounasmenusta lounasaikaan. Kaikki lounasruokamme ovat tuoreita ja omassa keittiössämme laadukkaista aineksista valmistettuja. Monipuolisesta lounas- ja salaattipöydästämme voit koota lautasellesi mieleisesti kokonaisuuden. Valmistamme lounaspöytään esimerkiksi pizzat, kebabit, hampurilaiset, ruukut, salaatit ja kana-annokset yli 10 vuoden kokemuksella. Voit viedä lounasruokaa myös kotiin tai työpaikalle kilohinnalla!

Tarjolla on myös kevyitä vaihtoehtoja, kuten tuoreita salaatteja, vegaanipizzoja ja Vöner annoksia ravintolan omilla, käsintehdyillä kastikkeilla. Tarjoamme asiakkaillemme valinnanvaraa jokaiseen makuun. Ruuan ohella voit nauttia raikkaita ja makoisia hanajuomia. Jälkiruuaksi tarjoamme ihania Pingviini-jäätelöitä vaihtuvasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Nauti lounaan päälle myös kahvia, turkkilaista teetä tai jotain muuta lämmintä juomaa juoma-automaatistamme. Lounas sisältää ruokajuoman (0,5l limsa, maito tai vesi), alkusalaatin sekä kahvin. Ilmainen kuljetus työpaikoille! Lounaat myös kotipakettiin!

Vaikka ruokalistallamme maistuvat muun muassa Turkin maut, hyödynnämme keittiössämme mahdollisimman pitkälti suomalaisia raaka-aineita. Esimerkiksi käytämme kebab-ruoissa lihavartaassa kypsytettyä 100-prosenttisesti suomalaista ja gluteenitonta naudanlihavarrasta. Haluamme tehdä lounastamisen Haukiputaan keskustassa helpoksi, mutta emme koskaan tingi laadusta. Tule nauttimaan esimerkiksi maukasta pizzaa, tuoreita ruukkuja, rapeita kana-annoksia ja raikkaita hanajuomia mahan täydeltä!

Laadukas kebabravintola Haukiputaalla – Tule herkuttelemaan tai tilaa ja nouda kotiin!

Liittyvät julkaisut

0 kommenttia

TAATTUA LAATUA

MAKOISA MENU

SOITA JA TILAA:

(08) 522 0122