Ravintola Adalarin historia

Ravintola Adalar

Ravintola ADALAR.

 Vuodesta 2011 toiminut kebabravintola ravintola Adalar tarjoaa Haukiputaalla maistuvia pizzoja, kebabeja, hampurilaisia, ruukkuja, À la carte aterioita ja salaatteja, jotka ovat alusta loppuun itse tehtyjä. Ravintola Adalarin ravintolatoiminnan lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita elämyksiä sekä yllättää asiakkaame positiivisesti kokonaisvaltaisella palvelulla. Ekologisuus ja vastuu ympäristöstä näkyvät työssämme mm. raaka-aineiden valinnoissa sekä energiankäytön suunnittelussa.

Haukiputaalla Suomen parhaat kebabit ja pizzat tarjoaa ainoa ja alkuperäinen ADALAR.

Olemme palvelleet Haukiputaalla asiakkaitamme jo yli 10 vuotta! Annoksien koko, laatu ja ennenkaikkea liha ja kastikkeet ovat pysyneet aina takuuvarmoina. Kebab-lihojemme laatuvaatimukset ja lihapitoisuus ovat korkeat. Myös pizzamme syntyvät laadukkaista aineista ja täytevalikoimamme on kattava. Kasvissyöjille ja vegaaneille valikoimassamme myös herkulliset kasvis- ja falafel-annokset.

Valmistamme aterian vasta asiakkaan tilauksen jälkeen, joten jokainen annos on höyryävän kuuma ja taatusti tuore. Asiakkaamme nälkä ei ehdi ylivoimaiseksi, kun laadukas ja herkullinen ruoka on pöydässä nopeasti! Valmistamme kaikki ruokamme omien reseptiemme mukaisesti ja ehdottoman tuoreista raaka-aineista.

Tule nauttimaan herkullisista kebabeista ja pizzoista! Listallamme on luonnollisesti myös makoisat lasten annokset, jäätelöt ja jälkiruoat. Tule herkuttelemaan paikanpäälle tai ota kaikki ateriavaihtoehdot ja juomat kotiin, työpaikalle tai vaikka matkaevääksi! Tervetuloa viihtymään Adalar -ravintolaan, haukiputaalaisten suosittuun perheravintolaan. Tule nauttimaan hyvästä palvelusta sekä herkullisista ruuista!

Liittyvät julkaisut

0 kommenttia

TAATTUA LAATUA

MAKOISA MENU

SOITA JA TILAA:

(08) 522 0122