Pizzat

Tarjoilemme pizzat välittömästi uunista poistamisen jälkeen, jolloin maku on parhaimmillaan.
Toivotamme sinut tervetulleeksi pizzan alkulähteille, Adalar -ravintolaan maistamaan herkullisia pizzoja.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tuoretta Pizzaa Suoraan Uunista!

Menumme on erittäin maistuva ja monipuolinen, joten voimme suositella lämpimästi sen sisältämiä ruokia kaikille. Menultamme löytyy sopiva annos jokaiseen nälkään. Tule kokemaan ainutlaatuinen ilmapiiri sekä maukkaat ja runsaat annoksemme!

Vuodesta 2011

Adalar

Uskomme pizzojemme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja erinomaiseen makuun! Pizzapohjat ja leivät leivomme ammattitaidolla ja valikoimamme kelpaa vaativaankin makuun. Kasvisvaihtoehtoina meillä on raikkaita vegaanipizzoja. Suurin osa annoksistamme on sekä gluteenittomia että laktoosittomia. Ylpeydenaiheemme on aitojen ja maukkaiden ruokien tarjoaminen. Tuore pizzataikina, ensiluokkaiset raaka-aineet ja ystävällinen palvelu takaavat tyytyväisyyden. Valitse Adalar -ravintolan pizzoista suosikkisi ja lempimakusi!
* Adzone pizzoissa kastikevaihtoehdot ovat majoneesi, tzaziki tai currymajoneesi, valkosipulimajoneesi ja tulinen majoneesi.
* Pizzojen täytteiden vaihtoehdot ovat Pizza-suikale, kebab, salami, tonnikala, jauheliha, ananas, sieni, oliivi, katkarapu, juusto, aurajuusto, simpukka, kananmuna, paprika, salaattijuusto, pekoni, pepperoni-makkara, kapris, suolakurkku, sipuli, majoneesi, persikka, tzatziki, valkosipuli, maissi, turkinpippuri, poro, halloumijuusto, pesto, aurinkokuivattu tomaatti, kana, tuore paprika, cheddarjuusto, kuutioitu vuohenjuusto, mozzarellajuusto, tomaatti, salaatti, punasipuli, mexican-kastike, jalopeno, bearnaisekastike, savulohi, pulled pork.
Pizza-suikale, kebab, salami, tonnikala, jauheliha, ananas, sieni, oliivi, katkarapu, juusto, aurajuusto, simpukka, kananmuna, paprika, salaattijuusto, pekoni, pepperoni-makkara, kapris, suolakurkku, sipuli, majoneesi, persikka, tzatziki, valkosipuli, maissi, turkinpippuri, poro, halloumijuusto, pesto, aurinkokuivattu tomaatti, kana, tuore paprika, cheddarjuusto, kuutioitu vuohenjuusto, mozzarellajuusto, tomaatti, salaatti, punasipuli, mexican-kastike, jalopeno, bearnaisekastike, savulohi, pulled pork.
35,00 

– Adalarin Täytteisiin kuuluva herkullinen Jättipizza. 60x60cm (3 täytettä valintasi...

3,00 3,50 

Adalarin Täytteisiin kuuluva herkullinen Lisätäyte. Normaalipizza 3,00 € / lisätäyte,...

Valitsemasi pizza tuplahinnalla

– Adalarin Täytteisiin kuuluva herkullinen Perhepizza. Listasta valitsemasi pizza tuplahinnalla....

Adalarin Täytteisiin kuuluva palvelu Pizzan puolitus. Puolitamme tilaamaasi pizzan 1,50...

Adalarin Täytteisiin kuuluva herkullinen Salaattipöytä 1 lautanen. Valitsemasi salaattipöytä yhdellä...

Adalarin Muiden pizzojen ja Täytteiden kanssa tarjoiltava makoisa Valkosipulikuppi. Normaali 3,50...

Asiakkailta kuultua

– Lämpimät kiitokset asiakkaille positiivista arvosteluista!

Varaa kabinetti tai pöytä!

Ravintola Adalarissa puitteet kokousten ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen ovat erinomaiset. Ole hyvä ja tee kabinettivaraus tai pöytävaraus klikkaamalla alla olevaa painiketta ja täyttämällä vaaditut tiedot.

Soita meille

(08) 522 0122