Adalarin Vegaani annokset (Vöner)

Ravintola Adalar

 Ravintola Adalar tarjoaa asiakkailleen myös mahtavia ja herkullisia vegaani annoksia (Vöner). Meillä on laaja menu sekä isoja ja maukkaita annoksia. Meiltä asiakkaat lähtevät aina tyytyväisenä vatsa täynnä!

Vegaaninen ”kebab” eli Vöner on korkealaatuisesta vehnäproteiinista tehty vegaaninen ja täysin kasviperäinen lihankorvike. Vöner on 100% kasvisperäinen ja soijaton. Siinä on enemmän proteiinia ja vähemmän rasvaa kuin lihassa. Ulkonäöltään Vöner muistuttaa vahvasti lihaisaa kebabia, mutta se on maultaan täysin erilainen. Vönerissä on enemmän proteiinia kuin lihassa, mutta se on vähä-hiilihydraattinen. Vöner on myös planeetta-ystävällinen ruoka, koska sillä on pieni hiilijalanjälki ja vedenkulutus lihaan verrattuna. Lisäksi se ei sisällä soijaa.

Ravintola Adalarin vegaani annokset (Vöner) ovat taivaallisen hyviä, terveellisiä ja herkullisia!

Vöner on alunperin suomalainen innovaatio, vegaaninen vaihtoehto dönerille jonka kehittäjänä on toiminut nuori ravintoloitsija -ja innovaattori- Siva Parlar. Proteiinia Vönerissä on jopa 32% 100 grammassa. Vehnäproteiinista valmistettava lihankaltainen seitan on ollut jo maailmalla pidemmän aikaa tuttu tuote, mutta sitä ei ole ollut ravintolakäyttöön kovin laajasti saatavilla. Vöner ei ole mitenkään vain vegaanien suosima tuote, vaan siitä tykätään, koska se muistuttaa paljon kebabia.

Tarjolla on myös kevyitä vaihtoehtoja, kuten tuoreita salaatteja, vegaanipizzoja ja Vöner annoksia ravintolan omilla, käsintehdyillä kastikkeilla. Tarjoamme asiakkaillemme valinnanvaraa jokaiseen makuun. Ruuan ohella voit nauttia raikkaita ja makoisia hanajuomia. Jälkiruuaksi tarjoamme ihania Pingviini-jäätelöitä vaihtuvasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Nauti lounaan päälle myös kahvia, turkkilaista teetä tai jotain muuta lämmintä juomaa juoma-automaatistamme. Lounas sisältää ruokajuoman (0,5l limsa, maito tai vesi), alkusalaatin sekä kahvin. Ilmainen kuljetus työpaikoille! Lounaat myös kotipakettiin!

Liittyvät julkaisut

0 kommenttia

TAATTUA LAATUA

MAKOISA MENU

SOITA JA TILAA:

(08) 522 0122