ADALAR

Adalar on viihtyisä ruokaravintola ja pala välimerellistä ruokakulttuuria Haukiputaan keskustassa.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi herkulliselle makumatkalle Adalar -ravintolaan!

Tervetuloa herkuttelemaan!

MITÄ TARKOITTAA ADALAR?

Adalar on viihtyisä ja tyylikäs ruokaravintola Haukiputaan keskustassa.

Adalar on saariryhmä Istanbulin edustalla, Marmaran meressä. Ryhmään kuuluu yhdeksän saarta (Büyükada, Sedef Adası, Burgazada, Kınalıada, Sivriada, Yassıada, Heybeliada, Tavşan Adası, Kaşık Adası), joista suurin osa on asutettuja.

Saarilla ei ole autoja eikä autoteitä. Yhä edelleen ihmiset liikkuvat paljon hevoskärryillä, sekä polkupyörillä ja mopoilla. Yhteensä saarilla asuu vakituisesti n. 16 000 ihmistä.

Saaret ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Viikonloppuisin turkkilaiset itsekin vierailevat paljon prinssisaarilla. Heitä houkuttelee paikan upeat rannat, kauniit maisemat ja rauhallinen ilmapiiri.

Saarilla syödään välimerelliseen tapaan paljon kalaa, mereneläviä ja kasviksia. Yleinen lihanvalmistustapa on paahtaminen, eli lihan ja kasvisten kypsentäminen omassa liemessään ilman lisättyä rasvaa tai nestettä. Suosittuja jälkiruokia ovat esim. vesileivonnaiset. Ne valmistetaan höyrystämällä. Sekä uppopaistettu herkku nimeltään Lokma Tatlısı. Saarten erikoisuuteen voi myös mainita lukemattomat jäätelöbaarit, joista makua löytyy äärettömästi.

Tervetuloa herkuttelemaan ADALARIIN!

Lounastarjous ma-pe klo 10.30-15.00

À la carte alk. 18,40€
Ruukut 16,40€
Hampurilaisateriat alk. 11,30€
Salaatit ja kana-annokset 11,30€
3 Täytettä Pizzat, Normaalipizzat ja Erikoispizzat 11,30€

Lounas sisältää ruokajuoman (0,5l limsa, maito tai vesi), alkusalaatin sekä kahvin.

Ilmainen kuljetus työpaikoille! Lounaat myös kotipakettiin!

Adalar Haukipudas

Monipuolinen Ruokalista

Tarjontaamme kuuluvat mm. tuoreista raaka-aineista valmistetut herkulliset pizzat, kebabit, rullat, pitat, hampurilaiset, kanakebabit, salaatit ja kasvisannokset. Kasvisvaihtoehtoina meillä on raikkaita salaatteja, falafeleja, vegaaniannoksia (vöner), Vöner-ruukkuja ja vegaanipizzoja. Suurin osa annoksistamme on sekä gluteenittomia että laktoosittomia. Palvelumme on tunnetusti hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Ruokalistamme on erittäin maistuva ja monipuolinen. Suosittelemme kaikkia ruokiamme täydestä sydämestämme kaikille.
Tule herkuttelemaan paikan päälle tai tilaa ja nouda kotiin!

ruokalajia

vuotta

%

asiakastyytyväisyys

Ravintolamme arvoja

LAATURUOKAA

Raaka-aineemme ovat laadukkaita ja pidämme tarkasti huolta korkeasta hygieniasta keittiössämme.

LAATUPALVELUA

Erinomainen asiakaskokemus on asia, josta haluamme pitää hyvää huolta. Arvostamme jokaista asiakasta omana itsenään.

Auki jokainen viikonpäivä- ja yö!

Meiltä asiakkaat lähtevät aina tyytyväisenä vatsa täynnä. Tervetuloa syömään parasta Pizza & Kebab -ruokaa!

Monipuolinen Ruokalista

Tarjontaamme kuuluvat mm. pizzat, kebabit, hampurilaiset, kanakebabit, salaatit ja falafelit.

ADALAR HAUKIPUDAS

Meidän historia

Haukiputaalla Suomen parhaat kebabit tarjoaa ainoa ja alkuperäinen ADALAR.

Olemme palvelleet Haukiputaalla asiakkaitamme jo yli 10 vuotta! Annoksien koko, laatu ja ennenkaikkea liha ja kastikkeet ovat pysyneet aina takuuvarmoina. Vaikka ruokalistallamme maistuvat muun muassa Turkin maut, hyödynnämme keittiössämme mahdollisimman pitkälti suomalaisia raaka-aineita. Kebab-lihojemme laatuvaatimukset ja lihapitoisuus ovat korkeat. Myös pizzamme syntyvät laadukkaista aineista ja täytevalikoimamme on kattava. Kasvissyöjille ja vegaaneille valikoimassamme myös herkulliset kasvis- ja falafel-annokset.

Ravintola Adalarin ravintolatoiminnan lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita elämyksiä sekä yllättää asiakkaamme positiivisesti kokonaisvaltaisella palvelulla. Ekologisuus ja vastuu ympäristöstä näkyvät työssämme mm. raaka-aineiden valinnoissa sekä energiankäytön suunnittelussa.

Valmistamme aterian vasta asiakkaan tilauksen jälkeen, joten jokainen annos on höyryävän kuuma ja taatusti tuore. Asiakkaamme nälkä ei ehdi ylivoimaiseksi, kun laadukas ja herkullinen ruoka on pöydässä nopeasti! Valmistamme kaikki ruokamme omien reseptiemme mukaisesti ja ehdottoman tuoreista raaka-aineista.

Tervetuloa viihtymään Adalar -ravintolaan, haukiputaalaisten suosittuun perheravintolaan! Voit nauttia jokaisena viikonpäivänä lounasherkkuja oman makusi mukaan niin paljon kuin jaksat. Listallamme on luonnollisesti myös makoisat lasten annokset, jäätelöt ja jälkiruoat.

Tule nauttimaan hyvästä palvelusta sekä herkullisista ruuista! Lämpimästi tervetuloa herkulliselle makumatkalle Adalar -ravintolaan! Tule herkuttelemaan paikanpäälle tai ota kaikki herkulliset ateriavaihtoehdot ja juomat mukaan kotiin, työpaikalle tai vaikka matkaevääksi!

 

ADALAR HAUKIPUDAS

Päivän erikoistarjous!

Fantasia pizzat

Herkullinen Fantasia pizza -ateria
nyt 10,40-11,50 € koko kuukauden ajan!

1 täytettä valintasi mukaan 9,00 €
2 täytettä valintasi mukaan 10,90 €
3 täytettä valintasi mukaan 11,50 €

Varaa kabinetti tai pöytä!

Ravintola Adalarissa puitteet kokousten ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen ovat erinomaiset. Ole hyvä ja tee kabinettivaraus tai pöytävaraus klikkaamalla alla olevaa painiketta ja täyttämällä vaaditut tiedot.

Soita meille

(08) 522 0122

Puhelin:

(08) 522 0122

Osoite

Kirkkotie 1, 90830 HAUKIPUDAS

Sähköposti:

adalaristanbul@hotmail.com